Over ons

Real Petfood is een familiebedrijf opgericht in 1999.
Oprichter Eric Ebo was vroeger reeds actief in de vleessector en gaf hiermee het bedrijf vanaf de start een gegronde geschiedenis, vakkennis en knowhow.

Met fierheid kunnen we op heden onze 3e generatie meetrekken in ons familiebedrijf.
De combinatie van jarenlange kennis met jong gedreven ambitie geeft een groeiend en bloeiend bedrijf als uitkomst.

Onze focus ligt op het leveren van kwalitatieve producten, aan de beste voorwaarden
en met de beste service. Flexibiliteit is hierbij onze grote troef. Een open relatie met onze klanten is voor ons heel belangrijk.  Momenteel kan je onze producten vinden in zowat
alle Europese landen. En we zijn gedreven om onze stempel nog verder door te drukken op deze markt.

Onze visie

We richten ons op 100% natuurlijk gedroogde producten zonder ongezonde additieven en geproduceerd volgens de strikte normen van het voedselagentschap.

Voor de eindklanten die enkel het beste willen voor hun geliefde viervoeter is een gezonde hondensnack essentieel. We hebben voor alle rassen, groottes en types van honden een gezonde snack in ons aanbod. Natuurlijke snacks zijn de beste en meest gezonde oplossing als beloning voor goed gedrag of als extra toevoeging bij hun dagelijkse voeding. De voedingstoffen die onze snacks bevatten verbeteren de vitale functies, dragen bij tot een gezonde glanzende vacht en bevorderen de dentale hygiëne.

Onze service

pets

AANKOOP

Een goede basis vinden we bijzonder belangrijk voor onze eigen productie en om een perfect eindproduct te kunnen afleveren. Daarom werken we enkel samen met gecertificeerde slachthuizen samen. Enkel met zorgvuldig geselecteerde producten en een persoonlijke controle, starten we ons productieproces.

pets

PROCES

De natuurlijke producten worden gedroogd in een state-of-the-artdrooginstallatie, waarbij alle factoren nauwkeurig worden bijgehouden om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen. Ons droogproces zorgt ervoor dat onze eindproducten zuiver en antibacterieel worden afgeleverd. Hierdoor kunnen we garanderen dat de producten voor minstens 12 maanden op stock kunnen blijven. Ons productieproces gebeurd volgens de strikte voorwaarden van het voedselagentschap FAVV met het erkenningsnummer PET003.

pets

VERPAKKING

Het inpakken van onze producten wordt volledig aangepast aan de wensen van de klant. De verpakking kan in bulk of in detailverpakking. Bulk verpakking is mogelijk in karton of in netzakken. Detailverpakking gebeurt in op maat bepaalde eurlock of fullcolourprint-zakken.

pets

VERKOOP

Bij Real Petfood richten we ons op de B2B markt. We vinden een open relatie met onze klant bijzonder belangrijk en hierdoor staan we ook steeds open voor nieuwe ideeën in samenspraak met de klant. Onze klanten zijn gerenommeerde bedrijven die kwaliteit boven kwantiteit stellen. Gaande van groothandelaars die naar kleinere winkels verdelen, tot grote warenhuizen waar wij ons assortiment aanbieden volgens hun wensen.

Menu